10 November: MODESHOW

10 November  modeshow bij De Loods Fashion

De Social Media van De Loods Fashion is niet te missen en als je ze eenmaal volgt wil je niet meer anders. Ze weten de nieuwste trends op een verfrissende manier te brengen, inspirerende outfit combinaties én… met een vleugje humor! Binnenkort kun je dit in real life waarnemen! Een avondje uit naar het modeshow spektakel van De Loods. Woensdag 10 november om 19.30 zal de show starten en zal er een overload aan trends, combinatie tips, kledingstijlen voor hem en haar op de rode loper verschijnen. Als kers op de taart zit iedereen front row. 

De rode loper ligt standaard uit in de vernieuwde winkel van De Loods. Een uitgelezen kans om hier dus een spetterende modeshow neer te zetten. Jij bent daarom samen met vrienden en vriendinnen uitgenodigd om plaats te nemen op één van de stoelen die langs runway zijn opgesteld. Goed om te weten dat iedereen front row zit.

De enige echte Loods Dragqueen Roxy zal ook bij de show zijn. Zij host de modeshow en zal alle ins and outs vertellen over de trends, combinaties van de modellen en wat je absoluut in je kast moet hebben hangen aankomend seizoen. De modellen zijn de vaste gezichten van De Loods zoals deze ook te zien zijn op de socials van dit bedrijf. Zo kan een ieder zich positioneren met de lichamen van de alledaagse man en vrouw. Bovendien zijn de medewerkers van De Loods altijd vol enthousiasme en zal hun energie van de loper afspatten. Uiteraard heeft De Loods nog iets speciaal in petto om de modeshow een spectaculaire touch te geven.

Tijdens en na de show kun jij al je favoriete items shoppen in de winkel!

Om 19:15 zullen de deuren voor alle gasten open gaan. Om 19:30 zal de show starten. Dus kom niet fashionably te laat! Wil jij aanwezig zijn? Meld je dan even aan via sam@deloodsfashion.nl. Dan kom je op de gastenlijst. Wacht niet te lang want VOL=VOL.

Ik heb mijn plekje alvast gereserveerd. Ik zie jullie dan!

De Loods Fashion
0297 288032

De Loods Beauty
Voor het maken van afspraken of wijzigen hiervan.
06 21 46 48 90

Openingstijden
De Loods

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 21:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
12:00 tot 18:00 uur

7 dagen in de week open
dus ook elke zondag

Our brands.

Garcia
ixxxi
Jack And Jones
LTB
MYJewellery
No Excess
Only
Petrol industries
PME Legend
vero moda