De body & breakfast workshop

Heb jij ook wel eens enormmeee honger vlak voordat je eigenlijk gaat avondeten? En kan je het toch niet laten om iets te snacken. Of kijk je wel eens in de spiegel en denk je dan ‘hmmm mijn kleding valt eigenlijk niet helemaal perfect op mijn lichaam’’? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Zondag 10 april gaat gewichtconsulent en lifestylecoach Petra Vink samen met Fleur Janmaat van De Loods een workshop geven! In deze workshop wordt er verteld waarom ontbijt zo belangrijk is, wat je het beste kan eten én de recepten hiervoor. Hierna heeft Fleur het over de verschillende lichaamstypes op basis van de vormen van verschillend fruit. Hiermee wordt dan uitgelegd wat voor kleding het beste bij jouw lichaam past. Want iedereen wil zich natuurlijk 200% goed voelen in eigen kleding.

Als je bijvoorbeeld de peer als lichaamsfiguur hebt, dus bredere heupen met een smalle schouders, kan je het beste felle opvallende kleuren óf printen dragen aan de bovenkant van jouw lichaam.

Na deze uitleg en tips worden er groepjes gemaakt op basis van de body types. Elk groepje wordt dan gekoppeld aan een personeelslid die dan met jullie gaan shoppen. Dit gaat dan op basis van jullie figuur zodat alles EXTRA geweldig staat!

Achteraf is het ook nog mogelijk om de presentatie en recepten te kunnen krijgen zodat je deze zelf ook nog door kan nemen.

De planning:

  • Aanmaken van een body & breakfast groep op whatsapp
  • Klein 4 gangen ontbijt met uitleg
  • Presentatie met ontbijt tips én over de verschillende body types met bijpassend kledingadvies
  • Shoppen op basis van figuur samen met personeel

Dus, wil jij een eetbui voorkomen én je beter voelen in je eigen kleding? Schrijf je dan snel in! Want er zijn maar 18 plekken. Vol is vol! De workshop is 10 euro per persoon.

Jullie kunnen je aanmelden via Sam@deloodsfashion.nl of via info@petra-vink.nl.

Tot snel!


De Loods Fashion
0297 288032

De Loods Beauty
Voor het maken van afspraken of wijzigen hiervan.
06 21 46 48 90

Openingstijden
De Loods

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 21:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
12:00 tot 18:00 uur

7 dagen in de week open
dus ook elke zondag

Our brands.

Garcia
ixxxi
Jack And Jones
LTB
MYJewellery
No Excess
Only
Petrol industries
PME Legend
vero moda