DE trend van 2022; Powersuits

Het is Internationale Vrouwendag! Daarom hebben we het vandaag over DE trend voor alle geweldige power vrouwen; De powersuits!

Mannen dragen al generatiesss lang pakken, waarom zouden wij dit niet kunnen of doen?

Wil jij een statement maken? En er tegelijkertijd trendy, opvallend én professioneel uitzien. Dat kan met de powersuits van De Loods! Er zit voor iedere power vrouw wat tussen!

De pakken zijn er in alle vormen, kleuren, patroontjes én maten. Dus welke stijl of gelegenheid je ook hebt, er is altijd een pak voor jou! Er zijn chique pakken voor een etentje, casual pakken voor een dagje in de stad, of opvallende pakken voor een avondje stappen. Het grootste voordeel van het hebben van een of meerdere pakken is dat het bestaat uit 2 delen. Die je dus ook apart van elkaar kunt stijlen en dragen!

Leuke combinatie tips voor verschillende stijlen en seizoenen:

  • Om een net business pak op een casual manier te stijlen kan je bijvoorbeeld een T-shirt met tekst of een logo, onder de blazer te dragen. Je kan dit dan ook nog een combineren met je sneakers.
  • Ga je een avondje stappen? Draag dan bijvoorbeeld een leuk topje onder je pak, samen met pumps en een leuk tasje. Helemaal hot!
  • Ga in de zomer of lente voor en lekker kleurrijk luchtig pak en combineer dit met kort topje voor een zomerse look.
  • Ben je eventjes klaar met het hele pak? Stijl de 2 delen dan los van elkaar! Combineer de blazer bijvoorbeeld met en leuk rokje of jeans. Óf draag de broek met een lekkere hoodie en boots.

Benieuwd naar meer combinatie tips? Kom gerust langs in De Loods om naar meer advies te vragen en om te kijken wat jouw staat!

De Loods Fashion
0297 288032

De Loods Beauty
Voor het maken van afspraken of wijzigen hiervan.
06 21 46 48 90

Openingstijden
De Loods

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 21:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
12:00 tot 18:00 uur

7 dagen in de week open
dus ook elke zondag

Our brands.

Garcia
ixxxi
Jack And Jones
LTB
MYJewellery
No Excess
Only
Petrol industries
PME Legend
vero moda