Kleurrijk met pop colour!

Al gehoord van de pop colour trend? Misschien niet bij naam, maar je kent het vast wel! HEEL VEEL FELLE KLEUREN! En zoals de naam al weg geeft, zijn dit kleuren die er uit POPPEN.

Kleding met veel kleur is de makkelijkste manier om jouw kledingkast én outfits, klaar te maken voor de lente en zomer. Kies je voor appeltjes groen, vurig rood, fel geel, intens blauw, of een andere opvallende kleur? Welke kleur je ook kiest, alles is te combineren! Ga jij de zomer ook vrolijk en kleurrijk in?

Hoe je jouw pop colour kiest? Easyy! Dit zijn wat van onze tips:

  • Denk aan jouw favo kleur. Als er al een kleur is waar je erg van houdt kies je die natuurlijk gewoon :). Hoe makkelijk is dat?
  • Kijk naar de kleding die nu al in jouw kast ligt. Door dit te doen kan je gemakkelijk zien welke kleuren er bij de rest van je kleding past.
  • Check sociale media om te kijken wat je leuk vind én welke stijl bij jou past. Kijk bijvoorbeeld op onze social media accounts voor extra inspiratie!

Er zijn ook verschillende manieren hoe je de pop colour trend kunt toepassen. Kies je bijvoorbeeld voor ‘’one pop’’ outfit, dus dit bestaat uit één kleding item met een opvallende felle kleur en de rest van jouw outfit uit basics. Óf kies je voor kleding met prints én pops, pop kleuren als accessoires, of een hele outfit die bestaat uit dezelfde felle kleur maar in verschillende tinten. Genoeg combinatie keuzes dus!

Check zelf onze kleding met POP colour bij ons in de winkel, of op de website!

De Loods Fashion
0297 288032

De Loods Beauty
Voor het maken van afspraken of wijzigen hiervan.
06 21 46 48 90

Openingstijden
De Loods

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 21:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
12:00 tot 18:00 uur

7 dagen in de week open
dus ook elke zondag

Our brands.

Garcia
ixxxi
Jack And Jones
LTB
MYJewellery
No Excess
Only
Petrol industries
PME Legend
vero moda