Shop lokaal bij www.bestelbijdeloods.com

Shop lokaal via de cadeau webshop van De Loods

Binnen 24 uur een webshop lanceren, hoe is het mogelijk?

De Loods weet het voor elkaar te krijgen. De persconferentie was nog niet afgelopen of het nieuws werd al bekend gemaakt!

En zo weet De Loods weer op creatieve wijze te anticiperen. ‘’Ondanks de nieuwe maatregelen en het sluiten van de fysieke winkel laten wij onze klanten niet in de steek. In deze bijzondere decembermaand willen wij er voor onze trouwe klanten zijn. December is een maand van geven wat we juist in deze tijden nodig hebben. Vandaar dat wij een cadeau webshop www.bestelbijdeloods.com hebben gelanceerd om dit digitaal mogelijk te maken! We hopen dan ook dat onze klanten lokaal blijven shoppen, oftewel bestellen!’’ – Fleur Janmaat, executive manager De Loods

Vliegensvlug

En het voordeel van lokaal shoppen, is de snelle bezorgingstijd! Een week wachten op je vertraagde pakket vanwege de drukte bij Zalando is er niks bij. Bestel je via de webshop van De Loods én voor 12.00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog geleverd! Bestel je later op de dag? Dan ontvang je het de volgende dag. Met 90 dagen retourtijd krijg je het volledige bedrag terug mocht je niet tevreden zijn. Goede service, toch?   

De bezorging is gratis bij besteding vanaf €50,-. Bestel je voor minder? Dan betaal je €6,95 bezorgkosten. Ophalen is helaas niet meer mogelijk. De Loods bezorgd in Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen.

Inpakservice

Want wat hebben we daar een hekel aan. Gelukkig neemt De Loods dit voor haar rekening. Je ontvangt al je bestelde items strak ingepakt met een glimmende strik eromheen. ‘’Ready to go!’’

Betaling

Je besteld via de webshop www.bestelbijdeloods.com maar betaald pas later middels een Tikkie die je per Whatsapp ontvangt.

Support your local. Zo luidt de nieuwe boodschap van winkeliers in Mijdrecht en omgeving. Easy peanuts met zo een fantastische webshop van De Loods, het assortiment is namelijk groot. kleding tot sieraden tot chocolade, je vindt er van alles. Geen excuus meer om cadeaus mis te lopen deze maand dus!

P.s. op de social kanalen van De Loods vind je nu ook te gekke kleding items voor lage prijzen i.v.m. de verbouwingsleegverkoop. Uiteraard, allemaal te bestellen! Via een simpel Whatsappje.

De Loods Fashion
0297 288032

De Loods Beauty
Voor het maken van afspraken of wijzigen hiervan.
06 21 46 48 90

Openingstijden
De Loods

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 21:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
12:00 tot 18:00 uur

7 dagen in de week open
dus ook elke zondag

Our brands.

Garcia
ixxxi
Jack And Jones
LTB
MYJewellery
No Excess
Only
Petrol industries
PME Legend
vero moda