Vacature gastvrouw/heer

De Loods is op zoek naar een gastvrouw of heer voor op de zaterdag. Ook is deze persoon oproepbaar voor doordeweekse dagen en het opvangen van vrije dagen van de andere leden van het team.

Wat ga je doen?
Als gastvrouw/heer van De Loods Fashion ben je verantwoordelijk voor het paradepaardje van onze winkel; de bar! Deze XXL bar is maar liefst 18 meter lang en het centrale punt in onze winkel. Hier strijken de klanten neer tijdens hun shopsessie om te genieten van een lekkere cappuccino of iets anders. Jij verzorgt de drank en zorgt dat jouw ‘bargasten’ zich thuis voelen en vermaken. Jouw rol is cruciaal in de winkel beleving van de klant. Ook beheer jij de koeken counter waar de klanten vers afgebakken koeken kunnen kopen of een overheerlijke milkshake. De bereiding hiervan regel jij. Onder jouw takenpakket valt ook het beheren van het PostNL punt dat zich aan één zijde van de bar bevindt. Jij houdt jouw domein schoon, vult alles aan en bent een ster in je communicatie. Kortom; jij wordt een belangrijke spil in het web om de gasten een perfecte De Loods ervaring te geven

Wie ben jij?
Bij De Loods Fashion vind je medewerkers die betrokken zijn bij de winkel en interesse hebben in hun klant. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Ben je representatief, proactief en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Heb jij affiniteit met de horeca of lijkt dit je leuk? Zorg jij dat elke klant oprechte aandacht krijgt en kun je dit ook ombuigen naar een commerciële verkoop? Dan is nu het moment om ons met jou kennis te laten maken.

Wat kun je verwachten?
• Gezellige en enthousiaste collega’s
• Een informele en goede werksfeer
• Een prachtige nieuwe winkel met een aantrekkelijke bar
• Goede arbeidsvoorwaarden
• Heerlijke koffie en té veel lekkers


Het gaat om de zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur. Daarnaast kun je werken op oproepbasis en vakanties opvangen van andere bar-medewerkers.

Interesse?
Ben jij de juiste kandidaat en ben jij de gastvrouw/heer die het ‘bar’ gezellig maakt? Stuur jouw CV+ foto en motivatie naar fleur@deloodsfashion.nl.

De Loods Fashion
0297 288032

De Loods Beauty
Voor het maken van afspraken of wijzigen hiervan.
06 21 46 48 90

Openingstijden
De Loods

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 21:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
12:00 tot 18:00 uur

7 dagen in de week open
dus ook elke zondag

Our brands.

Garcia
ixxxi
Jack And Jones
LTB
MYJewellery
No Excess
Only
Petrol industries
PME Legend
vero moda