Wereldteam

TADAA! Dit geweldige team met veel girlpower staat 7 dagen in de week voor jullie klaar! Zowel in de winkel, als in de backoffice. Van het maken van een lekker kopje koffie, tot het afrekenen van kleding, tot het bijhouden van de website. Ze doen het allemaal! Wat ze gezamenlijk het allerliefste doen is jullie, de klant, helpen.

De Loods zou De Loods zeker niet zijn zonder deze gezellige en hardwerkende toppers!

Wil jij ze wat beter leren kennen? Lees dan zeker verder! 🙂

 • Samtantha
  Al flink wat jaren is Samantha een bekend en vertrouwd gezicht bij De Loods. Deze dame is niet meer weg te denken uit het De Loods team. Samantha, of eigenlijk gewoon Sam, voorziet alle klanten van advies op maandag, dinsdag en donderdag. Daarnaast is Sam om de week op zondag van de partij.
 • Linda is ook lid van onze ‘De Loods familie’. Zij staat in de winkel op doordeweekse dagen en in het weekend. Zelf zegt zij over haar werk bij De Loods; ‘Het is toch fantastisch om de hele dag te mogen shoppen voor andere mensen?!’


 • Onze Moos, zoals ze in de volksmond wordt genoemd, is bijna onderdeel van het meubilair! Al 20 jaar is zij member van het De Loods team. Ze geniet ervan dat elke dag weer een nieuw avontuur is. Elke keer andere en nieuwe klanten. Geen dag voelt voor haar hetzelfde!
 • Tonni is altijd de vrolijke noot in het team. Als Tonni lacht, dan lacht iedereen. Zeer aanstekelijk! Tonni is een gezelschapsdier die het heerlijk vind om jou als klant te helpen. Tonni is in de winkel op dinsdag, woensdag & donderdag.

 • Daniëlle werkt al 14 jaar bij De Loods. Deze doordeweekse topper helpt jou graag op woensdag, donderdag en vrijdag. Het liefst ziet zij elke klant met een big smile de winkel verlaten.

 • Sharona is onze enthousiaste en hardwerkende backoffice duizendpoot! Zij zorgt voor het reilen en zeilen achter de schermen. Je ziet haar niet op de winkelvloer maar spreekt haar wel over de telefoon en over onze WhatsApp-lijn. Ook is zij de goed nieuws brenger als je bestelling binnen is!
 • Judy heeft altijd een glimlach van oor tot oor. Dus ben je op zoek naar een nieuwe outfit en naar een portie geluk? Kom dan in het weekend, want dan tref je Judy! Momenteel volgt zij de opleiding ‘Retail management’. Dit sluit natuurlijk geweldig aan bij haar job bij De Loods! Judy is ook een vast gezicht op onze Private Experience avonden.

 • Maak kennis met Jaydee. Jaydee is één van onze nieuwere gezichten in de weekend ploeg. Als studente aan de Jan Des Bouvrie academie, studeert zij Modemanagement. In haar vrije tijd werkt ze graag bij De Loods met als doel: jou blij maken!

 • Jody is een grote lieverd. Op maandags en woensdags zal je haar sowieso treffen en daarnaast vult zij de overige uren in. Lief en behulpzaam zijn eigenlijke keywoorden die Jody omschrijven.
 • Maak kennis met Daisy! In de toekomst wil zij graag gaan werken in de mode. Ideaal dus om alvast bij ons aan de slag te gaan als bijbaantje en eens te kijken hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Dat ze hiervoor feeling heeft is al wel duidelijk. Ze is enthousiast, spontaan en erg klantgericht. Perfecte eigenschappen om jou te kunnen helpen toch?


 • Maak kennis met Rosa! Zo spontaan als ze op de foto staat, zo is ze ook echt. Zij helpt jou graag op de vrijdagavond tijdens onze koopavond tot 21:00 uur. Zonder haar ziet de winkel er toch iets minder ‘Loods’ uit!
 • Hier hebben we nog zo’n prijs-STER & verkooptopper! Dit is Meike. Ook zij brengt menig uur na schooltijd door bij De Loods. Vrijdagavond helpt zij jou graag in de winkel of achter de kassa en biedt zij met liefde een lekker cappuccino aan.
  MEIKE_bewerkt-1
 • Ilja is ook zo’n kracht die zich bezig houdt met de nieuwe voorraad die constant binnenkomt. Na haar stage konden we haar echt niet meer missen en is ze bij ons gebleven en daar zijn we héél blij mee. Ilja is een keiharde werker en staat voor ons(en jullie!) klaar als zij vroeg uit is op school.

 • Petra
  Petra Heideman is de kapitein op dit schip. Zij is in de voetsporen van haar man, Ron Wijburg, getreden en runt nu vol overgave en passie dit bedrijf. Ook al is ze al heel wat jaren zelfstandig ondernemer, een uitdaging blijft het altijd. De nieuwe winkel is haar paradepaardje en zeker één waar ze trots op is!
 • Last but not least, ikzelf! Ik ben ooit begonnen als weekend medewerker, maar nooit meer weggegaan. Doordeweeks hou ik mij bezig met Social Media, marketing, mailings, inkoop, HR management, visual merchandise en de website. Mijn hondje Bobby is de vaste mascotte op kantoor en in het magazijn en wordt vaak enthousiaster begroet bij binnenkomst dan ikzelf. Bedankt collega’s;).

teamdeloods

De Loods Fashion
0297 288032

De Loods Beauty
Voor het maken van afspraken of wijzigen hiervan.
06 21 46 48 90

Openingstijden
De Loods

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 21:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
12:00 tot 18:00 uur

7 dagen in de week open
dus ook elke zondag

Our brands.

Garcia
ixxxi
Jack And Jones
LTB
MYJewellery
No Excess
Only
Petrol industries
PME Legend
vero moda