Word ambassadeur van De Loods


Support De Loods met een bijdrage en wij maken er een WIN-WIN situatie van, met voordeel voor jou!

De Loods wordt big, bigger, BIGGEST en daar kunnen wij jouw hulp, in deze tijd, goed bij gebruiken! De Loods Fashion timmert hard aan de weg om een regionale gigant te worden en gaat jou verbluffen met zijn totale oppervlak van 1100m2! De Loods wordt verbouwd en onthaalt al zijn klanten voortaan als sterren door het Broadway thema. Wil jij ons helpen deze ‘American Dream’ waar te maken? Word dan onze ambassadeur!

ONZE INDOOR MODESTAD

Het mini-warenhuis is straks omgetoverd tot indoor modestad met nog meer merken die allemaal hun eigen ruimte zullen aankleden met hun look en feel. De Loods heeft niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk meer te bieden. Zo zullen ook de grote maten (t/m maat 52) van de vooraanstaande merken Vero Moda en ONLY opgenomen worden in het merkenpakket. Nieuwkomers zullen onder andere zijn: Colourful Rebel, OPUS, Cast Iron, Malelions, Selected Homme en ONLY & SONS.

DE BEAUTYSALON ZORGT VOOR HET TOTAAL CONCEPT

Naar De Loods is straks een dagje uit! Niet alleen heb je veel meer te shoppen, maar we kunnen je ook echt laten stralen en ontspannen. De Beautysalon van De Loods opent na de verbouwing haar deuren en zorgt voor een totaal concept! Neem plaats aan de nagelbar, onderga een gezichtsbehandeling, neem een lekkere massage of laat de wenkbrauwen even bijwerken. Je loopt naar buiten als nieuw, in het nieuw!

TAKE A SEAT

De XXL bar, waar we het al eerder over hadden, is straks 18 meter lang. Zie jij jezelf al zitten op een velvet rode barkruk? Terwijl jij even zit bij te komen van je shopsessie, maakt de barista met veel plezier een goede bak koffie voor je klaar. En wedden dat je niet naar huis gaat zonder een zak vers afgebakken koeken, nadat je de geur hebt geroken aan de bar?

HET WORDT GROOTS, HET WORDT GEWELDIG, HET WORDT BROADWAY!

We rollen de rode loper voor je uit en die blijft permanent liggen. Alles wordt 2x zó groot en geweldig, ruime paskamers met rode fluwelen gordijnen, lichtbakken zoals je die ziet bij de Broadway theaters én een chique lounge. Het wordt groots, het wordt extravagant, het wordt Broadway!

Onderaan deze pagina vind je foto’s van het ontwerp dat nu gerealiseerd wordt!

JOUW HULP KAN VOOR ONS VEEL VERSCHIL MAKEN. ZET SAMEN MET ONS DIT CONCEPT NEER EN WERK MEE AAN HET SUCCES. EEN GIGANTISCHE LOODS MET EEN WAUW-EFFECT IN SFEER, BELEVING EN EXPERIENCE. DOE JIJ MEE?

Hoe werkt het?

Jij kiest een bedrag waarmee je De Loods wilt supporten. Als dank daarvoor ontvang je een aantal voordelen bij je aankopen. Daarnaast een mooie bijkomende rente en terugbetaling van je inleg na 4 jaar.

Dit krijg je ALTIJD als je meedoet:

  • Onze eeuwige dank en jouw naam zal worden vereeuwigd op de Wall of Fame.
  • Jij wordt als ‘BL’er’ (bekende Loods-ster) uitgenodigd voor het openingsfeest waar jij en je gezin maar liefst 20% korting krijgen op al je kleding aankopen. Iets om naar uit te kijken na de lockdown!
  • Ontvang een zak vol vers afgebakken koeken uit onze oven.
  • Over het geld bedrag dat je als ambassadeur geeft, ontvang je jaarlijks 4% rente met een looptijd van 4 jaar. Na 4 jaar ontvang je jouw inleg weer terug op je rekening. Klik hier voor een rekenvoorbeeld

Bovenstaande beloningen zijn voor iedereen die De Loods een warm hart toedraagt, en zijn steentje wil bij dragen. Hoe meer je inlegt, hoe groter de beloning. Bekijk de staffels met beloningen aan de rechterzijde van deze pagina.

VOOR BEDRIJVEN

Ook voor bedrijven is het inleggen van een bedrag  zeker interessant. Niet alleen voor jou als bedrijf heeft dit voordelen, maar ook voor je personeel! Daarnaast zetten we de bedrijven in de spotlights op onze Social Media kanalen met bijna 10.000 actieve volgers. Zo supporten we elkaar!

Klik hier om ambassadeur te worden >>>

“Met de twee winkels die nu 1 grote winkel wordt van 1100m2, kunnen wij onze klanten nog blijer maken. In plaats van naar de stad ga je naar De Loods- De indoor modestad. 25 merken voor heren en dames onder één dak, een beautysalon en vooral dorpse gezelligheid. De Loods is voor iedereen.” – Ron Wijburg (directeur)

Heb je vragen of wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact op via fleur@deloodsfashion.nl of via 06 55 78 49 79.

De Loods Fashion
0297 288032

De Loods Beauty
Voor het maken van afspraken of wijzigen hiervan.
06 21 46 48 90

Openingstijden
De Loods

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
09:00 tot 21:00 uur
09:00 tot 18:00 uur
12:00 tot 18:00 uur

7 dagen in de week open
dus ook elke zondag

Our brands.

Garcia
ixxxi
Jack And Jones
LTB
MYJewellery
No Excess
Only
Petrol industries
PME Legend
vero moda