Garcia

Garcia jeans and more bij De Loods

Garcia. Het Italiaanse merk met karakter. Garcia is in 1972 opgericht door Maurizo en heeft het merk genoemd naar de liefde van zijn leven; zijn vrouw Isabella Garcia.

Dit merk vindt dat iedereen zich het beste van het beste moet kunnen veroorloven. De prijzen van de dameskleding blijven zeer toegankelijk, terwijl elk item uit de collectie wel met veel passie en aandacht wordt geproduceerd. Het Italiaanse merk legt zich volledig toe op de het levendig maken van de ziel van het merk. Zij willen graag dat de Italiaanse vriendelijkheid en warmte voelbaar is hun collecties. Kies voor een romantische Garcia jurk of voor de heerlijke comfy denim jeans. Toch liever een nette outfit? Kies dan een Garcia blazer met stretch, of ga voor een meer casual look met een lekkere hoodie. Draag Garcia en geniet van het ‘la dolce vita’ gevoel.

Shop-in-Shop corner

Garcia richt zich op de zelfverzekerde vrouw en heeft veel verschillende maten kleding. Daarnaast produceert Garcia jeans ook kleding met een mediteraanse stijl. Het creatieve designer team van dit merk weet ons elk seizoen weer te verrassen met originele en trendy fashion voor de fashionable ladies. Bij De Loods in Mijdrecht, maar ook op de webshop, hebben we een groot assortiment aan Garcia vrouwenkleding!

In de winkel zelf is een leuke Garcia shop-in-shop hoek te vinden. Helemaal in de stijl van Garcia! Hier vindt je rekken vol met leuke zomerse hemdjes, luchtige blouses met leuke printjes, denim jeans en broeken, warme winter hoodies, zomer- en winterjurken, zomer jacks en jassen, dikke vesten én kleurijke t-shirts.

De Loods Fashion
0297 288032

De Loods Beauty
Voor het maken van afspraken of wijzigen hiervan.
06 21 46 48 90

Openingstijden
De Loods

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
12:00 tot 18:00 uur
09:30 tot 18:00 uur
09:30 tot 18:00 uur
09:30 tot 18:00 uur
09:30 tot 21:00 uur
09:30 tot 18:00 uur
12:00 tot 18:00 uur

7 dagen in de week open
dus ook elke zondag

Our brands.

Garcia
ixxxi
Jack And Jones
LTB
MYJewellery
No Excess
Only
Petrol industries
PME Legend
vero moda